sssutti.blogg.se

Vila i frid! :(

2015-09-30 @ 21:54:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Ja, hej! Idag var jag och gymmade för första gången på 24 Seven Fitness. Det gick bra. Jag körde styrketräning armar och ben, men lugnt. Man vill ju inte pressa musklerna hårt på en gång. 
 
Jo, idag är ju även en sorglig dag. En bra och trevlig kille är borta. Han var min brorsas bästa vän, och nu finns han inte kvar längre. Man ser att min brorsa är verkligen förkrossad. Tänk er att förlora en bästa vän. Bra vänner som Erik är jävligt svårt att hitta sa brorsan.
 
Vila i frid. Du har hjälp oss med mycket. Tack för allt. Tack för att du fanns där för brorsan när vår styvpappa dog. Nu ska vi finnas där för din familj. Vi kommer alltid att minnas dig Erik.
/Sutti
 

Shit, talet blev lång!

2015-09-29 @ 20:49:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Hej, idag hade vi orientering på Ormberget på idrotten. Vi körde inte så seriöst, så vi hittade bara fyra kontroller. Efter idrotten hade jag redovisning om barnarbete. Shit, mitt tal blev nästan nio minuter lång. Det är det längsta tal jag någonsin haft. 
 
Jag blev lite missnöjd för att jag skrev så mycket och därför blev det en lång tal. Men annars tyckte jag att jag var bra när jag redovisade. /Sutti 
 

Vad är det i vårrullarna?

2015-09-24 @ 21:50:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Hej, är jätte trött nu. Jag har hjälp mamma med vårrullar. Jag gjorde inga vårrullar alls, men jag hjälpte till med nåt annat (men orkar inte förklara vad). Men jo, vi hann göra ganska många vårrullar i alla fall. Men shit va trött man blev efteråt. Men längtar till imorgon iaf.
/Sutti
 
Recept på vårrullar:
  • 1 st vit kål
  • 4-5 st morötter 
  • 2 klyftor vitlök
  • 1-2 gul lök 
  • 1 burk champinjoner 
  • 1 påse glas nudlar 
  • vårrulledeg, "vita papper"
  • Köttfärs, kyckling, (bestämmer själv vilket kött man vill ha i).
Kryddningen:
  • Salt, thai soja, vitpeppar, ostronsås.
(Man får smaka av hela tiden och tillsätta mer kryddning om det behövs).
 
 

Längtar till fredag!

2015-09-23 @ 23:33:57 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Shit, vad veckan går! Det är ju redan onsdag och jo torsdag imorn. Imorgon måste jag göra cirka 50-60 vårrullar. Så det blir ett helt del jobb efter skolan då. Men längtar till fredag. Det kommer att bli nice time! /Sutti 
 

En bra kväll sen länge!

2015-09-19 @ 16:09:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Jo, idag är det lördag. Ser nu på Idol repriser. Shit, vilka shit väder det har varit under veckan. Aa, veckan har gått så fort snart så fyller jag ju 18 år. 
 
Igår var jag och brorsan och andra thai hos Emelie i Smedsbyn. Shit vad kul det var att vara där. Det var ju länge sen man var där. Vi satt och åt och umgick framför brasan, så mysigt var det. Tack Emelie för en bra kväll sen länge! /Sutti
 

10 dagar kvar!

2015-09-16 @ 22:31:28 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Tjena, ser på fotboll Roma - Barcelona. Ser även på en film som heter Death Sentence. Filmen är ganska bra!
 
Jag tycker att dagen har gått jätte fort. Vi hade sovmorgon och sedan bara tre lektioner.
PS. 10 dagar kvar tills jag fyller år. /Sutti
 

Klassfoto idag!

2015-09-15 @ 23:48:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Idag vaknade jag 20 minuter innan jag skulle gå till bussen. Men jag hann göra mig i ordning, men glömde dock att packa ner idrottskläder. PS. Idag var det skolfoto på morgonen.
 
På idrott skulle man jogga, men jag och Momme promenerade istället, i en timme. Vi gick ända till Kronan och sedan tillbaka till Hälsans hus igen. /Sutti 
Jag, Ida och David var och åt på Pepperoni på idag lunchen.
 
 

Dagens händelse, hahaha!

2015-09-14 @ 23:09:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Dagens händelse! Vi paddlade på idrotten. Man fick välja mellan kajak och kanot, och jag tog kanot för att jag var rädd för om jag skulle paddla kajak skulle jag välta den och trilla i vattnet. 
 
Men aa, läraren sa i början innan vi skulle paddla att hon hade aldrig varit med om att nån elev har tappat sin mobil i vattnet eller att nån elev har vält kajak/kanot och trillat i vattnet.
 
Dagens händelse då, aa Klara tappade sin mobil i vattnet. Och Adam välte sin kajak och trillade i vattnet. Hahaha guuuud! Men jag gillar verkligen den här idrottsgruppen. Alla försöker prata med alla iaf. /Sutti
 

Vi hatar att förlora!

2015-09-08 @ 21:53:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Idag hade vi nån slags orientering på idrotten. Jag har träningsvärk från idrottslektionen igår. Jag har känt att jag orkar knappt göra nånting t.ex om man ska springa eller nåt sånt.
 
Men tur att kämpaglödet är kvar, att man inte ger upp så lätt utan fortsätter att göra sitt bästa. Och det är tack vare att man gick i fotboll i många år. Jag känner verkligen att fotbollstjejer vill alltid vara med och medverka i aktiviteterna och så hatar vi verkligen att förlora. Det är inte bara så i fotboll, utan det är så i alla sporter. Men det är nog mest fotboll att man tar allt på allvar. /Sutti
 

Ville träffa dom!

2015-09-04 @ 21:46:23 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Shit, va kallt det var imorse. Först så ville jag inte åka till skolan, men jag ville åka och ha idrott. För att jag ville träffa Klara och Amanda. På idrotten satte vi upp tält och lärde oss hur stormkök fungerar.
 
Vad jag gör nu? Aa, jag ser på en film som heter Zombieland. /Sutti
 

Alla i klassen är förskylda!

2015-09-03 @ 20:36:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Aamen hej, idag är det torsdag. Sitter och ser på EM-kval, Holland mot Island. Det har varit lugnt med lektioner osv. Och alla i klassen är typ sjuka, alla och inklusive mig hostar hela tiden. Jag har hostat sen förra veckan.  
Men man överlever. Lol, man måste ju till skolan.
 
Imorgon har jag inte sovmorgon så ska gå duscha håret nu så det hinner självtorka innan jag går och lägger mig. /Sutti
 

Max mat är äckligt!

2015-09-01 @ 23:01:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Aadå, idag så hade jag sovmorgon. Idag började mat marknaden här i Luleå så vi gick och kollade lite, men vi köpte inget. Vi gick till Pepperoni och åt. Jag beställde hamburgare. Det kändes ju helt klart bättre än att äta hamburgare där än på Max.
 
På Max känns det så äckligt och onyttigt. Fast det är onyttigt var man än äter. Men btw så tycker jag att Max mat är äckligt helt enkelt!! /Sutti
 
 

RSS 2.0