sssutti.blogg.se

100% EXTRA

2015-02-21 @ 13:49:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Har nu ätit lite frukost och ska göra lite läxor och sedan städa rummet så att jag slipper att alla klagar på mig.
 
/Sutti
 
And you say that it's alright
 And I know that it’s  lie
From the black in your eyes
 
You don’t have to do this on your own
Like there’s no one that cares about you
You don’t have to act like you're alone
Like the walls are closing in around you
 
You don’t have to pretend no one knows
Like there’s no one that understands you
I’m not just some face you used to know
I know all about you
 
 
 
 

Det dära med att vakna på morgonen

2015-02-20 @ 14:14:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Igår hade vi ett långt hål mellan två lektioner. Så jag, Hadiya och Emelie gick till stan för att jag skulle lämna böcker i stadsbiblioteket. Sen så försökte vi bestämma var vi skulle gå och äta. Jag ville äta i skolan för att spara pengar och vara lite "hälsosam", men de ville äta i stan. De kunde bestämma sig, och åt på Dag & Bert. 
PS. Åt halva av Emelies mat för att hon var mätt. 
 
Idag imorse var det jobbigt att kliva upp. Man var tvungen att säga till ögonen att öppna och till benen att börja gå så att man hinner vara färdigt innan man måste gå till bussen. Jag har haft bara en lektion idag. Lektion sen hem direkt och äta. 
Trevlig Helg!!! /Sutti
 
 

Stadspark, Kulturenshus, Norra Hamn och provet

2015-02-18 @ 23:06:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Igår så var det två amerikanska tjejer som kom och pratade på engelskan. Erin från Utah och Alyssa från Texas. Vi fick ställa frågor till de. Nu efteråt kommer jag på jätte många bra frågor som typ:
What do you guys use to do on the 4th July? (Americans nationaldag) 
 
Idag gjordes idrottsprovet efter lunchen, och det gick sådär. Det var svåra frågor, tyckte jag. Men hoppas på det bästa, att man får godkänt. På sista lektionen var vi på stadspark och vissa åkte Bävern kanan. Sen gick vi till Kulturenshus och analyserade konst. Och sist gick vi på isen i Norra Hamn. Dagen har varit stressigt, men till slut så blev den bra ändå. 
/ Sutti ( ons 18/02-2015)
 

Sovmorgon och handeln på COOP

2015-02-16 @ 22:45:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Vi har ju haft sovmorgon idag, för att NK-läraren är borta och inte kunde fixa någon vikarie. Men man är tvungen att lämna in loggboken om sömn senast idag. Annars får man ogiltigt frånvaro. Jag har inte ens börjat med det. Wow. Var och handlade på COOP efter jag hade slutat från engelskan. Köpte 2 påsar havregryn och 3 påsar som varje påse innehöll fem äpplen i. Allt gick på 78 kr. Känns dyrt!!:
/Sutti
 
 

Veckans 15 frågor.

2015-02-16 @ 15:42:00 Filed in: Frågor
Kommentarer: 0
Favorit djur? - elefant och tiger
 
Djur som du hatar mest? - möss
 
Dag eller natt? - kanske mer natt tror jag
 
Favorit färg? - grön, svart, blå 
 
Frukt eller godis? - frukt
 
Favorit app? - spotify, instagram, snapchat, viaplay
 
Bästa serier? - Friends, Smallville, The Secret Life Of the American teenager
 
Blondiner eller brunetter? - brunetter..?
 
Tre bra sporter? - fotboll, snooker, baseball 
 
Ett språk du vill lära dig? - spanska
 
Länder du gärna vill besöka? - Frankrike, Island, Storbritannien och USA
 
Finaste mopedmärke? - Yamaha Aerox, Kymco 
 
Kaffe eller te? - beror på, men mest te
 
Fina svenska kill namn? - Gabriel, Kevin, Johannes 
 
Simpsons eller Family Guy? - simpsons har bra handlingar på varje avsnitt, och Family Guy är idiotiskt, men as rolig. Så det blir Family Guy för att där skrattar man ganka mycket när man ser på det
 
 

Idrottsprov och träningsvärk

2015-02-15 @ 15:00:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Vaknade vid 11 och var ganska pigg. Har träningsvärk överallt efter att ha gjort några mag -och knäövningar, och plus dansat i flera timmar till Step Up 3D soundtracks, haha. Men nu tänker jag nog plugga till idrottsprovet som kommer på onsdag. Och jag tänker faktiskt klara det. Brorsan säger att den var ganska svår när han gjorde det. Men ska försöka plugga in så mycket jag kan, sen får vi se vad resultatet blir.
/Sutti
 
 
Hoppa till 5:22 där de dansar till "Own It" med jätte fin koreografi.

Ni som tänker se Fifty shades of grey, gör inte det!!!

2015-02-14 @ 05:09:00 Filed in: Filmer och böcker
Kommentarer: 0
 Idag har jag varit på bio med Emelie. Vi såg filmen Fifty shades of grey. En sak vill jag säga om filmen...
Att den var riktigt dålig. Det var såklart många sexscener. Man ba "okej okej, det räcker nu typ". Alltså, trailer till filmen var riktigt bra. Man tyckte att den faktiskt var intressant och man ville se den. Men när jag började läsa recensioner om den så visade den sig vara ganska snuskigt film. Det är den konstigaste filmen jag någonsin sett. Och jag har sett typ över 200 filmer sammanlagt. Japp, det var inte värt pengarna. 135x2=270kr
/Sutti
Rekommenderar inte att se filmen. Alltså skådespelarna var ju snygga och fina osv. Och så var bild kvalitet jättebra. I början av filmen var det faktiskt lite komedi. Det var några roliga scener, och det var okej. Men sen så började det bli jätte snuskigt. Typ på varje scen hade de sex. "I don't make love. I fuck...hard!" Och filmen slutade jätte konstigt..Så ni behöver inte se den på bio. Då slösar man ba bort pengar på en skitfilm. Se den hemma istället om man vill då se den.
 
 
 

Böcker på svenska eller på engelska?

2015-02-12 @ 23:05:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Hola, igår var jag och Emelie och ledde lekar på Persöskolan för årskurs 2, och det gick bra. Idag så var det dags igen att gå och göra någonting på förskolor. Men den här uppgiften var att läsa för barnen. Vid klockan ett var jag och Maria och läste på Hägerns förskola. Det gick förvånansvärt bra. Det var inte bara att läsa man skulle också ställa frågor till barnen, vilket jag är as dålig på. Men Maria hjälpte till, så det blev bra. Barnen var ju jätte gulliga som lyssnade på oss hela tiden när vi läste för dem.
/Sutti
 
"The Missing Person's Guide To Love" som jag lånade på bibblon idag. Jag vill läsa en bok på engelska för att jag tycker att det är lite tråkigt att läsa på svenska. Böcker på engelska är mycket roligare att läsa. Fast då gäller det att hitta en bra bok.

Ut och läsa på en förskola!

2015-02-10 @ 19:21:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Idag har vi haft redovisning om kost och träning på NK. Det gick så där, fattade inte ens själv vad jag sa. På pedagogisk arbetande lektionen planerar/förbereder vi oss för att gå ut och läsa böcker på förskolor. Jag och Maria ska ut till Hägerns Förskolan på torsdag. Wish us good luck!! /Sutti
             Fantastiskt väder idag, 6 plus grader.

Street Dance och föreläsning.

2015-02-09 @ 22:08:15 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Idag har hela BF programmet och några till programmer varit och kollat på föreläsning och street dance i Kulturenshus. Både föreläsningen och the street dance show handlade om människors lika värde typ, vad jag har förstått i alla fall. Street Dancen var ju jätte häftigt. De var väldigt bra dansare. Sen efter det gick vi och åt på MAX. Som sista lektion hade jag engelska. 
/Sutti 
 
 
 

Hon skulle bara våga!!!

2015-02-07 @ 22:06:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Jo, det är ju lördag idag. Skulle städa mitt rum, men det gick inte så bra. Man fick då skäll för det. Som om det skulle hjälpa att skälla på mig. Mamma vet ju att om hon skulle göra nånting som förra gången, som fick mig att åka hemifrån och inte kom hem på 4 dagar och så berättade jag inte var jag var heller. Eller jag tror att hon inte skulle våga göra det igen. För då skulle hon få ångra sig. Jo en sak till, juste hon pratar med/till mig, men jag pratar inte med henne! 
Ha en trevligt helg allihopa. /Sutti
            Bild från igår när jag åt tacos och var ledig från skolan.
 

Skrillor och biobiljetter

2015-02-04 @ 17:26:00 Filed in: Vardagsskrivelser 2015
Kommentarer: 0
Hade bara tre lektioner idag, fast de är ju ganska långa. På idrotten åkte vi långfärdsskridskor. Haha, nej nej det gick inte alls bra för mig. Jag tycker att det är väldigt vingligt med långfärdsskridskor. Men vanliga skridskor är det ju inga problem. Har även hämtat ut biljetter till filmen Fifty shades of grey som har premiär nästa fredag. Längtar!! 👍👍👍
 
 

RSS 2.0