sssutti.blogg.se

Helt isolerad i mitt rum lol

2014-10-28 @ 04:19:45 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Klockan är nu 4 på morgonen. Jag är jätte trött, men jag orkar inte sova. Kollar mest på Tumblr och Vine eftersom jag inte varit inne där och kollat på länge. Jag har levt på nötter och äpplen medan jag bara låg i mitt rum helt isolerad. Utan att vilja komma ut typ. Stämningen i huset är såklart tyst. Jag älskar precis inte att det är så här, men det är bättre än när mamma gnäller och skriker på oss hela tiden. Allt från mig idag. Bye bye then! 
 
 
 

V.43 var på rymmen en stund

2014-10-24 @ 20:58:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Det här veckan har varit lite överallt känns det som. Aa, jag har varit överallt. Allt började i tisdags efter skolan slutade. Det var bråk mellan mig och mamma, det största bråket typ. Jag blev så sur och riktigt förbannad. Jag packade mina grejer och stack. Fast jag visste inte var jag skulle åka. Men det blev och åka till Klara till stan för att bussen kom precis när jag stod där vid busskuren.
 
Onsdag: skulle på hockeyn, men stannade och åt hos Emma. Sedan vid sju åkte jag till Nicco och sov där.
 
TorsdagDet var mycket tjorvigt, frågade många andra om jag kunde sova över. Men hamnade i Råneå hos Amanda. Det kändes bäst å tryggt där.
 
Fredag: Min kusin ringde enda från thailand och sa åt mig att åka hem. Mamma hade säkert ringt till henne osv. Slutade med att jag åkte med brorsan hem... Nu sitter jag och ser på Idol. Aa vi hörs later then.
 
 
 

RSS 2.0