sssutti.blogg.se

Slut med bra tv kanaler :(

2014-05-31 @ 18:20:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Birger har slutat betala för tv kanalerna som jag och brorsan har. Alla betalda kanaler kommer att försvinna imorgon. Så från imorn kommer jag att ha bara typ 7 kanaler. Så tittar tv så mycket jag kan just nu.
 
 

Jag är ingen perfekt person, men jag har åtminstone ett gott hjärta

2014-05-30 @ 16:55:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
 

Vi är ju lediga imorn

2014-05-28 @ 21:50:00 Filed in: Vänner
Kommentarer: 0
Jag har tre inlämningsuppgifter kvar i Naturkunskap.  Det börjar bli ont om tid, för att det är inte många dagar kvar tills skolan är slut. Men jag kan ju bara skylla på mig själv för att jag inte gjorde uppgifterna tidigare. Idag slutade vi tidigare och gick då på stan. Emelie bjöd mig på en milkshake IGEN. Så rik och snäll är hon idag.
På skolgården och spelade lite basket och fotboll själv, och det var ganska kul ändå.

Hemma sysslor

2014-05-26 @ 20:24:00 Filed in: Med familjen
Kommentarer: 0
Har kommit överens om en deal med mamma och brorsan att om jag gör mina sysslor utan att de behöver säga till så får jag 300kr i månaden. Jag behöver verkligen pengar nu, så jag tänker följa dealen. 
 
 

Milen 2014

2014-05-24 @ 22:05:00 Filed in: Gymnasietiden
Kommentarer: 0
Sprang milen och fick tiden 1:09:12. Jag kunde ha fått bättre tid men det här duger ändå. Nästa år då jävlarrr ska jag träna hårt inför det och ska ta det seriösare, och ska vara mer förberedd. Då tror jag att jag kan klara det under en timme. Just nu ser jag på fotboll Champions League finalen och hoppas att mitt älsklings lag vinner. Gonatt!
 

Gymnasieutmaningen

2014-05-23 @ 17:05:00 Filed in: Gymnasietiden
Kommentarer: 0
Äntligen fredag yess! Vi har haft matte nationella prov idag. Jag pratade med läraren om att jag kommer inte att klara det, och vill förlänga matten. Men hon sa att jag kommer att klara det och att jag är en av de hon räknade med som kommer att klara. Men jag tror absolut att jag kommer att få F. Så vi får se när de har rättat proven. 
 
Imorgon är det milen. Usch nej! Jag tror inte att jag kommer att orka jogga mycket. Jag kommer nog att gå nästan hela vägen och bara slöa fram till mål. Har verkligen sämsta, sämstaste konditionen någonsin. Och jo juste jag har funderat på att sluta spela fotboll, och just nu är jag ca 75% säker på att jag ska/vill sluta. Och det finns verkligen många anledningar till varför jag inte vill fortsätta längre.
Var och hämtade nummerlapp till milen med Ida Lantz och David Lopez.
 

Family dag

2014-05-20 @ 19:22:00 Filed in: Med familjen
Kommentarer: 0
Imorse på Örnen var det något debatt grejs om olika partier osv. Då fick vi sitta och lyssna på everything. Jag fattade knappt vad de snackade om. Men aa dagen har faktiskt varit bra. Varit bra både i skolan och hemma. Efter skolan så var vi och hälsade på farfar i Bergnäset. Det kändes bra att vara där, för att det var en månad sen han fick träffa mig. Så han blev jätte glad när vi kom förbi. 
 

Milkshake vid Norra hamn

2014-05-19 @ 19:33:00 Filed in: Vänner
Kommentarer: 0
Idag fick vi visa vår film som vi hade gjort i vår grupp. Filmen blev inte som jag hade tänkt mig, men den dög ändå. Efter skolan var jag, Ida och David och köpte milkshake på Blågåsen. Vi gick sedan till Norra hamn och satte oss där. Vädret var varmt och skönt, men kanske lite för varmt. Jag gick sedan till Kulturenshus och kollade på konst medans jag väntade på brorsan. Kände mig så proffsigt och vuxen. Åkte sedan bil hem med mamma och brorsan. Just nu sitter jag och äter lax, mums :)
 

Jag vill fylla 18 år nuuu

2014-05-18 @ 17:45:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
 
 
 

Veckans låt

2014-05-18 @ 10:51:46 Filed in: Veckans låt
Kommentarer: 0
 

Kylig fredag kväll vid fotbollsplanen

2014-05-16 @ 21:00:00 Filed in: Gammelstads IF
Kommentarer: 0
Har nyss kommit hem från Porsön. Har sett på när Lira BK spelar mot oss Gammelstads IF. Lira vann matchen med 4-0. Det var bra att jag var och såg matchen för att jag behövde få komma ut lite. Men jag är nog inte redo att komma tillbaka till fotbollsträningarna..
 
 
 
 

Nationella provveckorna tar kål på mig

2014-05-14 @ 19:22:00 Filed in: Gymnasietiden
Kommentarer: 0
Gud va trött man har varit de tre senaste dagarna. Vi hade nationella prov i engelska läsförståelse och hörförståelse idag och det gick sådär. Jag tyckte att det gick alldeles för fort. Man hann ju inte göra klart alla uppgifter i läsförståelsen, och hearing fattade jag inte så mycket av. Imprgon blir det mer nationella prov. Förra veckan var det en jobbig vecka för hjärtat, men nu är det en jobbig vecka för hjärnan.
 
 

Blev inte nå nyttigt idag nä

2014-05-12 @ 18:41:00 Filed in: Vänner
Kommentarer: 0
Idag har det varit bra. Stämningen i klassen har varit bra, och alla bros har varit bra. Vi hade bara två lektioner idag så det var lugnt. Det var träning idag men jag orkar inte riktigt vara där och ser alla i laget. Men får se om jag ska träna nåt alls i veckan. Tänkte sluta fotboll men om jag gör det kommer jag att vara forever alone på sommaren och knappt göra nånting. Så det blir att fortsätta. Det där med att vara nyttigt gick inte så bra idag. Gick och åt pizza med David, Ida och Emma på Exotic efter skolan. Vi skulle först beställa friterad kyckling med pommes frites, men vi fick inte för att det var barnmeny, för barn upp till 6 år. Så less man blev. Och så var servitrisen otrevligt mot mig också haha bitch! Alltså sämsta restaurang jag någonsin varit på. Aja men det var ändå kul att vara med de här tre brosen. ↓
 

Ska försöka vara nyttigt hela veckan bro

2014-05-11 @ 20:27:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Veckan har ju varit skit alltså. Mycket ångest har det varit. Jag önskar ju att jag aldrig var på lag aktiviteten med fotbollslaget i onsdags. Då skulle jag inte vara så här ledsen. Men jaja nog om det. Veckan som kommer nu vet jag inte vad som ska/kommer att hända. Det blir väl lika mycket nationella prov som förra veckan. Den här veckan ska jag försöka att inte vara onyttigt, för att all synliga magmuskler/magrutor har nästan försvunnit pågrund av att jag äter onyttigt och ganska sent på kvällarna. Och det är synd att bara låta det försvinna när man har tränat hårt för att få dom. Ska promenad/jogga och göra magövningar för att få tillbaka det vanliga typiska tjejmage, och det gäller att också äta rätt förstås :)
 
 
 

Jag saknar

2014-05-10 @ 22:49:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Jag saknar det goda gamla tiden. När jag hade det bra. när jag hade någon som brydde sig om mig
när jag hade någon som trodde på mig
när jag inte var rädd för att vakna varje morgon
och inte var orolig för vad som ska hända nästa dag
Jag saknar det gamla goda tiden. När jag hade det bra. 
när jag var lycklig 
och
när jag gillade att leva
 

Bowling med klassen

2014-05-09 @ 16:26:00 Filed in: Gymnasietiden
Kommentarer: 0
Hade bara idrott idag, och den började klockan 12:40. Jag steg upp klockan 9 för att duscha och äta. Jag tog klockan tolv bussen och klev av vid södra hamn. Fick då springa lite för att hinna i tid till samlingen i O'learys. Vi fick betala 50kr var för bowlingen. På att bowla var ju jag inte så bra på det, men det var ändå kul. I really needed that.
 
 

Höll in det så länge, så allt ba brast ut..

2014-05-08 @ 18:50:51 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0

Vi kan göra en film

2014-05-05 @ 23:19:00 Filed in: Vänner
Kommentarer: 0
Vi hade nationella prov i svenska läsförståelse. Jag tyckte att det var jättesvårt att förstå texterna så jag fick läsa om nästan alla texter för att förstå. Jag satt ju tills tiden var slut (08:30-11:30) men jag blev ändå inte helt klar. På Beos lektion fick vi nå förslag om att vi skulle göra en film om en annan film fast annorlunda. Jag ville ju det. Vi var åtta i vår grupp (David, Ida, Emma, Anna, Emelie, Hadiya, Ning och jag). Så vi gick hem till Anna och började filma och det blev ganska bra. Det var svårt att hålla sig från skratt när man blev filmad eller när de andra blev filmade. Ja, så dagen har varit mycket intressant och kul.
Ja, David och Ida gick in. Så jag å Anna hämtade dom.
Kladdkakan blev mycket god! :))
Joggade i Gammelstad under träningen för att jag hade inte med fotbollsskor.
 

Saknar Spotify

2014-05-04 @ 14:20:00 Filed in: Spotify🎵
Kommentarer: 0
Saknar Spotify Premium i mobilen för att det har tagit slut. Har inte nu råd att köpa ny premium så får väl kanske fråga brorsan om pengar. Helgen har varit ganska bra. Det har ju gått bra filmer på tvn så det är det som göra att helgen blir bra. Mamma är ju nu tillbaka från Älvsbyn. Det är enda hon gör är att skrika på mig och göra mig lite förbannat. Men hon vågar inte säga eller göra nå riktigt extremt mot mig för att jag inte har pratat med henne på 2 veckor. Ja, nog med det då. Imorgon är det måndag IGEN. Lovet har gått ganska fort och det är skola imorgon. Det gör att jag längtar till nästa lov, eller förresten så vill jag ha sommarlov nu.

Då har April har passerat

2014-05-01 @ 23:55:00 Filed in: Högtider, Träna
Kommentarer: 0
Var med Emelie J och Emelie B på valborg hos mig.
 
Emelie J orkade inte cykla ner jag satt på pakethållaren.
Då fick jag cykla istället, för att jag är starkare :)) haha
Var tvungen att gå till toa och kräkas när vi tränade. Jag blev då yr och mådde lite illa. Då bestämde jag mig att vila och bara sitta där att se på istället. Det var verkligen kallt att sitta där. Efter några minuter hade hela min kropp domnat bort så jag kände nästan ingen kyla då haha. 
 
 
 

RSS 2.0