sssutti.blogg.se

Vila i frid!

2014-07-28 @ 16:43:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Men gud, det är ju hemsk att dö så ung. Nu vet vi iaf att köra moped och motorcykel är pretty dangerous. Brorsan kom hem och hade fått reda på vad som hade hänt med personen som hade dött för att han kände honom. Han var ledsen och samtidigt lite arg, såg ut som han höll på att gråta. Ja, man vet aldrig när döden kommer. Jag kunde ju ha dött i torsdags. Vem vet!? 

Hoppas såren läker fort

2014-07-26 @ 17:28:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Hej, jag ser nu på Twilight. Orkar ikke gå ner eller gå ut för att det gör ont när jag går. Det tar ca en minut att gå ner eller upp för trapporna. Imorse lagade jag pannkakor, så jag var tvungen att gå ner till nedre våningen och sedan ner till källaren för att hämta ingredienser for the pancakes. Ja, that was very painful. Hoppas att såren läker fort. Bye bye then! 
             Titta, såret på min hand ser ut som ett hjärta. 
 
 

Mamma vet inte om det här ännu.

2014-07-25 @ 17:09:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Jodå, allt är bra men det gör så freakin ont. Jag har ont i hela kroppen, speciellt nacken och det förstår man ju för att jag rullade i gruset i flera varv när mopeden gick omkull. Mamma har inte varit hemma på en vecka, så hon vet inte om det här. Vet inte riktigt vad jag ska säga när hon kommer hem. Men en sak vet jag, att hon kommer att bli jävligt arg. 
    Varit hos läkare idag, och ska dit igen på måndag .

Dagens händelse- Mitt lilla mopedolycka

2014-07-24 @ 19:22:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 1
Ja, jag körde omkull med moppen på ett grusväg. Jag orkar inte skriva hur det gick till. Men skrapade upp båda knäna, fast den vänstrade knät blev lite värre. Skrapade upp det ganska illa det blev ett litet hål i knäet. I hålet såg man att det kom ut lite fett som man ser i typ griskött. Usch! Jepp, och juste skrapade också upp lite på handen och ryggen. Hade verkligen tur att det inte var på asfaltet. För annars vet jag inte hur illa det hade gått!
Såret är större och hemskare än det ser ut på bilden. Det finns mer att se lite längre ner. Trodde att de skulle få sy. Men som tur var behövdes det inte. Också tur att inga ben blev brutna.
 

Fredag den artonde i juli

2014-07-18 @ 21:08:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Jag kan fortfarande inte fatta att det är fredag idag. Oh my god, äntligen fredag! Veckan har ju gått så himla fort. Vi fick fika i förrgår, och idag fick vi glass. Ganska lyxigt ändå tycker jag. Bara en vecka jobb kvar nu, och vi hoppas att vi får måla lite. Ja, det var det. Bye bye from me!! 
 
 

Dagen fyllt med prat, lekar och fika

2014-07-16 @ 18:56:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Jag är typ förkyld, för har jätte ont i halsen. Jo, idag fick vi fika av Lena, hon som alla verkar har haft som förskolelärare i Persön eller något sånt. Hon bjöd oss på riktigt goda bullar och gott kaffe och saft. Idag var det en väldigt chill dag kan jag säga!
 
Spelar kub efter fikat yo.
 

Sommarjobbet fortsätter att suga!

2014-07-14 @ 20:50:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Imorse for jag iväg kvart i åtta med mopeden, men jag hann ändå i tid. Sen var vi där nere vid stranden och rensade gräs i labyrinten hela dagen. Yey!!!.. ;/
 
 

Rensa ogräs hela dagen lång

2014-07-10 @ 23:20:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Jag orkade inte tanka på morgonen så jag hade jätte jätte jätte lite bensin kvar när jag körde hem. Trodde att det inte skulle räcka hem men som tur gjorde det det. Idag hände det inget speciellt på jobbet. Vi bara rensade ogräs och körde nån lek för att få att tiden gå snabbare.
 

Råkade låsa in mopednyckeln

2014-07-09 @ 16:30:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Dagens jobb var att plocka bort ogräs från gruset. På lunchen var vi och åt på stranden. De andra badade, men inte jag. När vi var på väg tillbaka råkade jag låsa in min mopednyckel i sadelfacket, tror jag att det heter. Jag fick lämna mopeden på stranden, och fick komma tillbaka efter en timme när vi hade rast. Jag tog med en skruvmejsel och Linda skjutsade mig dit med sin moppe. Det visade sig att vi inte behövde skruvmejseln. Det var bara att rycka upp sadeln lite och då kunde jag nå nyckeln till slut.
 

30 grader varmt!

2014-07-08 @ 22:27:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Alltså vädret tar kål på oss. Det är kanske bra väder för de som sitter hemma och har det lungt och skönt. Men för oss som jobbar skulle vilja ha det lite svalt. När det är så här varmt får man ingen energi, och har då inte lust att jobba. Idag fick vi rensa ogräs i sandlådan. Oj va kul, nä not really. Imorgon kommer vi säkert att få sitta och rensa gräs i gruset.
Var på stranden på lunchen ☆☆☆

Måndag 7/7 Jobb i Sundomcity börjar

2014-07-07 @ 22:34:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Sommarjobbet begins!
Öhm, första dagen får man alltid städa i Sundoms byahus. Det var lite jobbigare än förra året. Det var liksom mer petnoga. Och så hade vår handledare med sig as dåliga trasor så man kunde knappt torka grejorna utan att det blev kvar damm på grejerna. Men jag tror att den sommarjobbet kommer att bli kul.  De som är där känner jag och vet vilka de är, så det känns säkert och bra. Då vill man ju vara där.
 
Måndag kväll
Var of course very tired när jag kom hem. Jag var sur och trött. Men vid klockan nio körde jag och Rasmus moppe. Vi körde till där jag aldrig varit förrut. Där var det ju massor med fina hus och stugor. Typ drömhus som är fina as mysiga. Sen började massa barn cykla efter oss för att se när Rasmus stilade med sin moppe. Men det var faktiskt väldigt kul att vi körde. Blev pigg och glad av det.
 

no life, ett onödigt inlägg

2014-07-03 @ 00:00:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Det har bara regnat ch blåst hela dagen. Men det är ju inte omöjligt att vara ute i sådant väder. Jag tycker att det är skönt att vara ute när det regnar för att det känns som att man andas in frisk luft. Men det är sommar nu så det borde vara sol istället. Aa, nu undrar jag what to do tomorrow? ;/  Har inget liv yo
 
 
 
 
 

Feriejobb börjar nästa vecka

2014-07-01 @ 01:19:00 Filed in: Sommaren 2014
Kommentarer: 0
Jag kom nyss på att jag mitt sommarjobb börjar nästa vecka på måndag. Då är det kanske dags att fixa moppen så att den inte krånglar när jag ska köra till Sundom. Ja, jag fick kommunjobb i Sundom...igen.
PS. Jag saknar fotboll so much!
 
 

RSS 2.0