sssutti.blogg.se

Skridskoråkning och promenader

2014-12-31 @ 16:46:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Idag var det första gången jag gick ut sen länge. Jag sov från klockan ett på natten och vaknade efter tvåtimmars sömn. Men det konstiga var att jag var jätte pigg. Sen åt jag frukost vid nio, och gick sedan ut och promenerade och åkte skridskor. Det kändes verkligen uppfriskande, och...bra. 
/Sutti 
 
            Nyår🔥
 

Blir beroende av det

2014-12-30 @ 09:37:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
God morgon!! Har inte sovit alls. Klev upp från sängen när mamma hade låst ytterdörren och hade gått till busshållplatset. Jag gick ner och började steka lax som fanns i kylskåpet. Var inte riktigt hungrig, men ville ba ha nånting att tugga på.
 
Har börjat kolla på thai-serier igen, och det går knappt att sluta kolla. Jag blir så beroende av det och kollar på alla avsnitter bara på ett dygn. Så det har inte varit så mkt sömn på sistone. 
/Sutti
 
 
 

Julafton 2014

2014-12-24 @ 23:13:00 Filed in: Högtider
Kommentarer: 0
 Hallå, det var länge sen. Idag har det varit jul, och inte den bästa julen heller. Har bara varit hemma med brorsan och inte gjort nåt. Åt ingen julmat, och fick inte nån riktigt julklapp heller. Men det är lungt, jag förstår. Vi har ju nyss renoverat badrummet på andra våningen. Så vi är ju inte precis rika just nu. Mycket har förändrats sedan 2012. Man saknar ju att fira jul hos farfar i Bergnäset. Där man alltid fick presentkort på Stadium. Tack vare farfar handlar jag mycket där, och det blev mim favorit affär. Tack farfar!
 
 
 

Inte varit på praktiken på fyra dagar.

2014-12-04 @ 07:42:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 1
Åh hej och hallå. Jag har varit sjuk och är fortfarande sjuk, eller jag har ont i halsen och hostat konstant. Det är ganska irriterande när man inte kan andas helt för att man är täppt i näsan, eller inte höra normalt för att man har lock i öronen. Det har varit så här sen lördagen. Så jag har inte varit på praktiken på fyra dagar. Jag vill ju inte vara där när jag känner mig fortfarande inte okej. Men ingen tror på mig.. och det typ sårar mig.
 
Jag kommer nog att få problem senare för att jag inte har varit på praktiken. Kommer säkert att få sitta i skolan när det är lov. Men jag hoppas inte att det blir så. ^^
        Det barnen fick göra förra veckan.

RSS 2.0