sssutti.blogg.se

Självkänsla och självförtroende

2014-04-29 @ 23:45:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Vi hade Engelska nationella prov i skrivning. Vi fick skriva om personer som är förebilder för människor och för oss själva. Jag valde såklart fotbollspelarna Cristiano Ronaldo, Messi och Neymar och kändisen Angelina Jolie. Senare hade två grupper redovisning i självkänsla och självförtroende . Jag lyssnade verkligen och kände igen mig i det de berättade. Jag har mycket höga krav på mig på själv när det gäller fotboll. När jag inte gör bra ifrån mig får jag mycket ångest och blir ganska nedstämd. Mamma har också jätte höga krav på mig när det gäller allt sysslor hemma. Allt jag gör blir aldrig bra nog och det gör mig jävligt ledsen, irriterad och stressad. Jag blir arg på de och mig själv när de inte tror elr litar på mig. 
Man fick skriva sitt namn på ett A4 papper och sedan sätta fast det på sin rygg. Då fick man gå runt och skriva fina saker på andras papper och de på din.
Var på Blå Gåsen efter skolan med Anna, Ida, Emma, David och Emelie. Emelie bjöd mig på en milkshake för att jag är så fattig..
Fobollsmatchen som gav mig gåshud. Ikväll vann Real Madrid över Bayern stort och kommer till Champions League final. Jag ser verkligen fram emot att se de spela finalen. 
 

Lekar med BF1

2014-04-28 @ 20:36:00 Filed in: Gymnasietiden, Sutti, Vänner
Kommentarer: 0
BF2 fick planera lekar för oss.
3 lekar blev det. Och den här hinderbanan var en av de.
Var på taket med Nicco och Emelie 1 å 2.
Hos Nicolina! :3
Godaste smaken i en nudelsoppa som jag nånsin ätit, och Nicco bjöd. 
Tog buss från Nicco (Malmudden) till Smedjan. Och sedan klockan 6 gick jag och Emelie på mötet som var med föräldarna, lärarna och eleverna.
 
 
 

Kort dag idag

2014-04-25 @ 20:41:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Det börjar med att jag höll på att missa bussen till stan klockan tolv. Idag hade vissa bara en lektion,  och jag var en av dom. Så det var chill. Jag trodde att vi skulle ha innebandy på idrotten. Men vi fick ha HLR (Hjärt och lungräddning) istället. Det med HLR väcker ju ganska hemska minnen. Så egentligen vill jag inte göra det, men det är ju bra att öva så att man kan det. 
Hade HLR på idrott istället för innebandy.
Bra att vara thai, för då äter man god mat varje dag.
 
 

Det som har hänt under de tre dar

2014-04-24 @ 22:57:00 Filed in: Gymnasietiden, Sutti
Kommentarer: 0
Det har varit ett påsklov som var föräldrarfritt. Det var mycket skönare, lättare och mycket lugnare att inte ha mamma hemma. Det kändes bra i hjärtat och bra i sinnen. Att få en paus från all bråk och missförstånd var det jag behövde. Men nu är hon tillbaka, och aa jag snackar inte med henne. Att vara tillbaka i skolan känns bara jobbigt och tröttsam. Jag hatar skolan, och det är väl därför jag är så lat. Jag tränar nästan aldrig till prov, vilket är inte bra. Kanske är det dags att jag satsar hårdare för att få godkänd i de ämnena som jag inte har satsat 100 % på.
Pluggade under täcket när det var strömavbrott i Persön. 
Fortsätt le även om allt inte känns okej:)
Att få klippa brorsans hår är alltid kul.
Träning med Gammelstads IF idag.

Måndan blev ändå bra

2014-04-21 @ 22:33:00 Filed in: Sutti
Kommentarer: 0
Skulle till träningen idag men jag inte fick skjuts för att brorsan skulle också träna, fast i Råneå. Det är ju röd dag idag och det betyder att bussarna inte går så ofta. Så jag stannade hemma och försökte fixa moppen. Rasmus, Pirre och Arvid kom förbi och försökte hjälpa till att starta den. Men det gick såklart inte. Var och joggade med Rasmus senare, och jag har ju sämsta konditionen. Imorgon är det skola, och jag längtar verkligen inte tillbaka :(
 
 
 
 
  

Det har varit bra lov, och snart är den slut

2014-04-19 @ 00:49:00 Filed in: Frågor, Sutti
Kommentarer: 0
 
 1. Är du kär? -Nej, not right now
2. Humör just nu? -typ glad men ändå ledsen
3. Vem är nummer 9 i din kontaktlista? -Farfar Gunnar
4. Tar du droger? -Nej
5. Kläder just nu? -Mjukisbyxor, linne, underkläder
6. Vad sa du senast. -Öhm, vet int
7. Är du allergisk? -Nej.
8. Fisk eller badkruka? ...
9. Hur många kuddar sover du med? -En
10. Favoritväder? -Jag älskar sol, och ibland regn
11. Spelar du nåt instrument? -Lite gitarr och piano
12. Vem ringde dig senast? -broder
13. Sparare eller slösare? -Nu så äre sparare
14. Tror på liv på andra planeter. -Jao
15. Hur många kan du lita på? -Inte många
16. Tror du på liv efter döden? -Jepp.
17. Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? -Nä kanske int 100%
18. Gillar du korv? -Jåå
19. Hur många barn vill du ha när du blir stor? -Två
20. Bio eller promenad? -Typ båda
21. Är du kittlig? -Jepp
22. Snarkar du? -Nej
23. Stjärntecken? -Vågen
24. Rädd för insekter? -rädd för larver..
25. Äckligaste insekten? ...

26. Största sorgen du har haft? -öhm, när låtsas farsa Kalle dog 2012
27. Det här är jag bra på. -Idk
28.Höger- eller vänsterhänt? -Höger.
29. Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? -Tiden kunna stanna, fara framåt och bakåt i tiden och ändra det jag har gjort å inte gjort
30. Vad vill du jobba som? -Jag har ingen aning
31. Chips, morötter eller godis? -morötter
32. Pizza eller hamburgare? -typ lika mycket kalorier
33. Skriver du dagbok? -Jo, ibland
 

Twilight and Tumblr time.

2014-04-17 @ 22:18:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 2
Blir hemma själv ikväll. Mamma for till Älvsbyn och brorsan är på fest någonstans. Så det blir bara jag och huset ikväll.
Jag hoppas att jag kan sova då senare ikväll. Har jättesvårt att sova när ingen är hemma.
 
 

Skönt att vara hemma själv

2014-04-16 @ 22:36:00 Filed in: Träna
Kommentarer: 0
Jag kom nyss hem från träningen som började kvart i nio och slutade tio. Idag har jag varit själv hemma hela dan tills nu. Så det kändes skönt att slippa höra massa bullshit från mamma och brorsan. Har bara suttit framför teven och sett på barnprogram osv. Juste jag har ju tvättat mina kläder, för annars får jag problem om jag inte gör det. 
 
 
 

Så lessssss

2014-04-15 @ 21:00:00 Filed in: Personligt
Kommentarer: 0
Jag önskar att min vespa kunde gå igång nu. Så att jag kan åka härifrån och är själv på ett ställe där jag kan vara ifred och har tid att tänka. För att jag orkar inte vara hemma längre. Jag är så less på allt. Jag skulle seriöst rymma hemifrån om jag hade pengar...
Ser på Twilight nu.

Första lovdagen

2014-04-14 @ 23:49:00 Filed in: Träna, Vänner
Kommentarer: 0
Vid tre skyndade jag mig till bussen till stan. Sedan tog jag llt buss till Amanda. Vi gick till fotbollsplanen i Gammelstan och var där en timme innan träningen började. Träningen började halv 8 och slutade nio. Jag, Klara och Rasmus sov sedan över hos Nicco.
 
 
 

Es domingo

2014-04-13 @ 23:45:00 Filed in: Vänner
Kommentarer: 0
Var ute och joggade 2,5 km som igår, och åt även samma frukost. Rasmus, Pierre och Klara kom vid klockan åtta och for hem nyss. Helgen har varit mycket nice för att mamma inte har varit hemma, som vanligt. Imorgon är det måndag, och det är inge skola. Så det känns jätte skönt. Tydligen så är det Thailändsk nyår idag. Så gott nytt år på er! 
 
 

Nyttigt dag

2014-04-12 @ 22:22:00 Filed in: Träna
Kommentarer: 0
Vaknade imorse vid tio och var jätte pigg. Bytte om till träningskläder och var sedan ute och joggade 2,5 km. Det var inte mycket, men ändå nånting. Min frukost var havregrynsgröt med banan, och stekt ägg. Middag blev det nån soppa. Nu sitter jag och äter blåbär, jordgubbar, apelsin och nötter och ser på Harry Potter filmen i vardagsrummet. 
Äntligen lov:)
 
 

La vida

2014-04-10 @ 22:49:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Jag var lite förskyld och mycket trött i onsdags, och därför hoppade jag över träningen då. Idag har det inte hänt särskilt mycket. I skolan var det många lektioner och hemma är det bara hela tiden bråk med mamma. Imorgon har jag sovmorgon till klockan elva, för att vi börjar inte förrän kl 12:40 :)
 
Undersökningen av växter på Naturkunskap avklarat.
 

Knepigt redovisning

2014-04-08 @ 19:56:05 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Det var lite tufft att kliva upp imorse. Som tur var fick jag skjuts av Birger. Jag hade en oförberedd redovisning om sömn med min grupp idag. Halva gruppen var borta, så vi i gruppen blev lite förbannade på de som var borta. Men jag blev lite missnöjd med redovisningen. För att vi kunde ha varit mer kreativa och mer vågade som t. ex spela upp en teater om sömn eller ha en avslappningövning. Nu ångrar jag mig att vi inte jobbade eller satsade till hundra procent. 
 
Ser nu på Halv åtta hos mig och är jätte hungrig. Jag känner mig lite sjuk. Har ont i halsen och huvudet. Hoppas att det känns bättre imorgon, för att jag vill absolut inte stanna hemma.

Kära måndag, kära kära måndag...

2014-04-07 @ 20:43:00 Filed in: Gammelstads IF, Sutti
Kommentarer: 0
Jag fick lite sovmorgon idag. Hade som vanligt två långa lektioner med två bra lärare. Jag var på träningen idag i Arcus. Fick skjuts av brorsan från Persön eftersom jag missade bussen till stan. Träningen var lugn och bra. Men jag känner att jag verkligen har sämsta konditionen nånsin, och att jag har förlorat mina dribbling-skills.
 
 
 
 
 
 

Hm!

2014-04-06 @ 20:33:00 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Det har inte hänt så mycket i helgen. Har bara sett tv och gjort lite läxor, och har bara ätit biff med pulvermos osv. Mamma kom hem nyss, och då var min frihet över. Imorgon är måndag, och jag orkar verkligen inte åka till skolan. Help me Buddha! 
 
 
 

Fredag 4/4

2014-04-04 @ 23:21:23 Filed in: Allmänt 2013-2014
Kommentarer: 0
Idag har det varit jävligt trist i skolan. Vi hade matte pch sen tre timmars långt hål innan idrotten började. På idrotten spelade jag pingis med Ida och David för att vi hade fritt val. Veckan har varit helt okej för att jag är glad att Amanda fick med mig på alla fotbollsträningar den här veckan. Ser nu på Harry Potter, och njuter av en fin fredag kväll för att mamma inte är hemma.
 

Fotbollsträningar

2014-04-03 @ 21:39:00 Filed in: Träna
Kommentarer: 0
Jag sov över hos Amanda efter träningen igår för att jag hade ingen skjuts hem, också för att jag ville slippa mamma och brorsan. Hade två timmars träning idag på Arcus och det var ganska jobbigt. Men det gick ändå ganska bra, tycker jag. Imorgon är det fredag och det känns jätte skönt.
 
 

Fokus inom fotboll

2014-04-01 @ 19:12:00 Filed in: Träna
Kommentarer: 0
Jag var och tränade igår, och det gick inte så bra. Jag hade ingen alls kontroll på bollen, och så kunde jag knappt dribbla. Men jag tror att jag ska träna på onsdag också för att inte tappa fokusen inom fotbollen. Idag var vi och åt på MAX och det kändes onyttigt såklart.
 
 

RSS 2.0